Доступність посилання

ТОП новини

ППО знищила усі дрони, що атакували Київ. На Київщині ведеться бойова робота проти решти БПЛА – влада


Вранці у Києві працювали сили протиповітряної оборони
Вранці у Києві працювали сили протиповітряної оборони

У ніч проти 11 жовтня російська армія атакувала Київ безпілотними літальним апаратами. Усі БПЛА було знешкоджено, повідомила Київська міська військова адміністрація (КМВА).

За даними місцевої влади, дрони заходили з різних напрямків. Повітряна тривога у столиці тривала понад три години. Інформація щодо руйнувань чи постраждалих не надходила.

«На цю хвилину в Київській області ведеться бойова робота проти решти запущених БПЛА ворога. Тож не виключено оголошення повітряної тривоги у Києві. Тому наполегливо прошу дослухатися до сигналів оповіщення і у разі небезпеки користуватися укриттями», – йдеться у повідомленні.

Вранці у Києві працювали сили протиповітряної оборони, повідомляв міський голова Віталій Кличко.

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони, зокрема, Харківщину.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG