Доступність посилання

ТОП новини

Трамп відмовився від других дебатів із Гарріс


Дональд Трамп і Камала Гарріс під час дебатів 10 вересня
Дональд Трамп і Камала Гарріс під час дебатів 10 вересня

Експрезидент США Дональд Трамп відкинув заклик віцепрезидентки Камали Гарріс щодо участі у ще одних дебатах із нею перед президентськими виборами в США.

Трамп заявив під час передвиборчого мітингу в штаті Північна Кароліна, що проводити чергові дебати не варто, бо вже почалося дострокове голосування на виборах у деяких штатах.

«Проблема з черговими дебатами полягає в тому, що просто занадто пізно. Голосування вже почалося», – сказав кандидат від республіканців.

Заява пролунала через кілька годин після того, як кампанія кандидатки від Демократичної партії заявила, що Гарріс прийняла запрошення CNN взяти участь у дебатах у 23 жовтня і закликає Трампа приєднатися.

Ввечері 10 вересня у Філадельфії відбулися перші дебати між Камалою Гарріс і Дональдом Трампом.

Зареєстровані виборці США вважають, що Гарріс перевершила свого опонента, свідчить опитування американського телеканалу CNN, яке провела дослідницька група SSRS. За словами 63% спостерігачів, Гарріс виступила на сцені краще за Трампа. Результати опитування відображають позицію лише серед тих виборців, які взяли участь в опитуванні та спостерігали за дебатами, і не відображають погляди всіх громадян США.

Дональд Трамп 12 вересня заявив, що не братиме участі в ще одних дебатах зі своєю конкуренткою Камалою Гарріс.

У червні Трамп мав дебати з президентом Джо Байденом. Виступ Байдена на дебатах у червні назвали слабшим порівняно з Трампом. Після цього, в липні президент США зупинив участь у виборчій кампанії і підтримав кандидатуру Гарріс.

Вибори президента США відбудуться 5 листопада.

Форум

XS
SM
MD
LG