Доступність посилання

ТОП новини

Російські війська обстрілюють Херсонську міську громаду, є поранені та загибла – влада


Російські війська щодня атакують деокуповану частину Херсонщини
Російські війська щодня атакують деокуповану частину Херсонщини

Кілька цивільних у Херсоні та прилеглих населених пунктах постраждали через удари російських військ, повідомив голова міської військової адміністрації Роман Мрочко 21 серпня.

«Ушпиталено жінку 1970 р.н. Вона отримала мінно-вибухову травму та уламкове поранення передпліччя близько 16.00 під час ворожого обстрілу Херсона», – заявив він.

Також, за даними голови адміністрації, медики надали допомогу на місці 57-річному чоловіку, який зазнав вибухової та закритої черепно-мозкової травми та контузії через скид вибухівки з дрона.

Крім того, до лікарі доставили 27-річного чоловіка із вибуховою травмою та уламковим пораненням – він постраждав через атаку з безпілотника на Дніпровський район Херсона.

Читайте також: Після обстрілу кафе на Запоріжжі шість дітей перебувають у лікарні, двоє у тяжкому стані – лікарі

Згодом Мрочко повідомив про госпіталізацію чоловіка з Антонівки 1992 року народження – він також постраждав через скид вибухівки з російського дрона, у нього мінно-вибухова травма та уламкові поранення ніг.

Раніше міська адміністрація також заявила про загибель жінки в Антонівці через атаку дрона: «84-річна загибла була на власному подвір’ї під час атаки ворога. Жінка отримала вибухову травму, не сумісну з життям».

Ще двоє чоловіків постраждали в Кіндійці через дроновий удар по автівці, їх госпіталізували до лікарні в обласному центрі. 66-річний постраждалий зазнав вибухової травми, поранення лівої стопи та травматичної ампутації правої, у 52-річного чоловіка – вибухова травма та уламкове поранення стегна.

Російські війська щодня атакують деокуповану частину Херсонщини. Напередодні через російські обстріли одна людина в регіоні загинула, ще 15 зазнали поранень, з них чотири дитини.

Форум

XS
SM
MD
LG