Доступність посилання

ТОП новини

ОВА: у Торецьку залишаються близько 3000 людей, евакуація відбувається повільно


Ситуацію у місті Вадим Філашкін назвав «дуже складною».
Ситуацію у місті Вадим Філашкін назвав «дуже складною».

У Торецьку на Донеччині залишаються близько трьох тисяч людей, щодня евакуюємо звідти 10-15 місцевих, повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«Зараз у місті перебувають близько 3000 людей, вони перебувають у підвальних приміщеннях. На жаль, виїжджають дуже повільно – 10-15 людей кожного дня», – сказав він в ефірі національного телемарафону.

Ситуацію у місті він назвав «дуже складною».

«Ворог місто не зайняв, заходив ДРГ. Наші захисники їх відбили і місто перебуває повністю під нашим контролем», – додав Філашкін.

Напередодні Олександр Бордіян, виконувач обов’язки пресофіцера 32-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, в ефірі Радіо Свобода (проєкт «Свобода.Ранок») заявив, що бої біля міста Торецьк йдуть у міській забудові.

За даними Генштабу ЗСУ, минулої доби на Торецькому напрямку російські війська, за підтримки авіації, здійснили 19 атак неподалік Залізного, Нью-Йорка і Торецька.

З 12 серпня на Донеччині почали діяти нові правила комендантської години, зокрема, у населених пунктах, розташованих від лінії фронту менше ніж на 10 кілометрів, – з 17:00 до 09:00.

Така тривалість комендантської години встановлена, зокрема, у містах Вугледар, Гірник, Красногорівка, Мирноград, Новогродівка, Селидове, Українськ, Сіверськ, Часів Яр, Торецьк.

Форум

XS
SM
MD
LG