Доступність посилання

ТОП новини

Спонсори Демократичної партії США закликали Байдена припинити участь у виборах – WP


Зазначено, що звернення ініціювала група Leadership Now Project
Зазначено, що звернення ініціювала група Leadership Now Project

Група з 168 донорів, громадських лідерів та керівників бізнесу надіслала вранці 5 липня листа президенту Байдену із закликом припинивши свою боротьбу за переобрання на другий термін президента США, пише з посиланням на джерела американське видання The Washington Post.

«Ми з повагою закликаємо вас відмовитися від своєї кандидатури на переобрання заради нашої демократії та майбутнього нашої нації», – йдеться у листі, яке цитує медіа.

Зазначено, що звернення ініціювала група Leadership Now Project, заснована в 2018 році у відповідь на зростаючу стурбованість щодо загроз демократичним нормам.

Читайте також: ЗМІ: Гарріс вважають найкращим кандидатом на заміну Байдена, якщо він вирішить не брати участі у виборах

Напередодні CBS із посиланням на джерела повідомило, що під час передвиборчої телеконференції зі своїми соратниками президент США Джо Байден заявив про намір брати участь у президентських виборах, попри поразку на дебатах із Дональдом Трампом.

Як пише NРR, в електронному розсиланні прихильникам партії Байден також наголосив, що «не виходить» із перегонів. «Я у цій гонці до кінця, і ми переможемо на цих виборах», – ідеться в листі.

Дебати між Джо Байденом і Дональдом Трампом відбулися в ніч проти 28 червня, і, на думку багатьох виборців, виявилися провальними для чинного президента. Після цього прихильники Байдена припустили, що йому доведеться знятись з виборів. У штабі президента наголошували, що він не виходить із перегонів. Сам Байден також казав, що має намір перемогти.

Форум

XS
SM
MD
LG