Доступність посилання

ТОП новини

Атака на Дніпропетровщину: є поранені, над областю збили 15 дронів і 4 ракети – Лисак


Повітряна атака пошкодила будинки та автомобілі
Повітряна атака пошкодила будинки та автомобілі

Російські війська здійснили повітряну атаку Дніпропетровської області рано вранці 22 травня, повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

«Цієї ночі захисники з ПвК «Схід» збили над нашою областю 15 безпілотників та чотири крилаті ракети. Просто найкращі. Дякую!» – заявив він.

Водночас було кілька влучань. Зокрема, в Дніпровському районі 27-річний чоловік був поранений, його госпіталізували в стані середньої тяжкості. Кілька будівель рятувального підрозділу та кілька автомобілів, у тому числі спецтехніка, отримали пошкодження. Виникли дві пожежі, які вже загасили.

Читайте також: Війська РФ обстріляли сім громад на Сумщині, пошкоджені житлові будинки – ОВА

«Влучання сталося також по приватному підприємству у Дніпрі. Там понівечені три будівлі», – додав голова області.

Крім того, безпілотник впав у Іларіонівській громаді, там також знайшли уламки ракети. У громаді зазнали поранень семеро людей, жінок 52 та 70 років госпіталізували. Також обстріл пошкодив кілька приватних і багатоквартирних будинків, у також дитячий садок, магазини, адміністративні будівлі та автомобілі.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

XS
SM
MD
LG