Доступність посилання

ТОП новини

«Бориспіль» від сьогодні не буде обслуговувати рейси «Аеросвіту»


Мiжнародний аеропорт «Бориспiль» від сьогодні припиняє обслуговування рейсiв компанії «Аеросвіт» у зв’язку з порушенням фiнансової дисципліни.

За повідомленням аеропорту, через заборгованiсть «Аеросвiту» перед авiацiйними пiдприємствами, зокрема, Росiйської Федерацiї, «Бориспіль» перевів обслуговування цієї авіакомпанії на передоплату. Оскільки коштів в аеропорту на найближчі дні досі не отримали, то вирішили припинити обслуговування «Аеросвіту» до надходження проплати.

«Аеропорт не хотiв би вдаватися до такого заходу в свята й завдавати незручностей пасажирам, проте дiї авiакомпанiї не залишають вибору», – йдеться в повiдомленнi.

Аеропорт «Бориспiль» просить пасажирiв заздалегiдь враховувати факт призупинення рейсiв авiаперевiзника i планувати поїздки з огляду на цю обставину.

Господарський суд Київської областi наприкінці минулого місяця розпочав провадження у справi про банкрутство «Аеросвіту».

Згiдно з текстом постанови суду, оприлюдненим у Єдиному державному реєстрi судових рiшень, станом на кінець грудня авiакомпанiя має заборгованiсть перед кредиторами в розмiрi понад чотири мільярди гривень.
XS
SM
MD
LG