Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко прийом їжі не почала – Власенко


Колишній прем’єр Юлія Тимошенко не почала приймати їжу, заявляє її захисник Сергій Власенко.

«Станом на сьогодні – ні», – сказав він сьогодні біля Центральної клінічної лікарні «Укрзалізниці» в Харкові, де лікується Тимошенко.

За словами Власенка, екс-прем’єр планує зробити з цього приводу «всі офіційні заяви».

Захисник Тимошенко також відмовився коментувати заяву першого заступника міністра охорони здоров’я України Раїси Моїсеєнко про те, що під час зустрічі Тимошенко з німецькими лікарями її вдалося переконати припинити голодування. «Вона не вступала в переговори з пані Моїсеєнко, наскільки мені відомо», – сказав Власенко.

«Особливо цинічною виглядає заява цього псевдо-лікаря про те, що до палати Юлії Володимирівни доставлена якась їжа. Хочу нагадати пані Моїсеєнко, що під час виходу із попереднього голодування Юлія Володимирівна протягом декількох днів вживала лише воду, розбавлену соком, тому ніякої їжі до палати не доставляли і доставити не могли, навіть якби вона й припинила голодування», – зазначив захисник.

За словами Сергія Власенка, «самопочуття Юлії Тимошенко складне, вона вживає лише воду, не встає з ліжка, але все це не впливає на її моральний дух».

Раніше сьогодні Моїсеєнко заявила, що німецькі лікарі переконали Тимошенко припинити голодування, якого вона дотримувалася з 29 жовтня.
XS
SM
MD
LG