Чи погодяться партнери на реалізацію «Плану перемоги» Зеленського?

Зеленський: якщо план реалізувати, то може «вдатися завершити війну не пізніше наступного року»

План перемоги: очікування vs реальність. Чи потрібен План Б?

Президент України представив праламенту План перемоги, який за словами Зеленського містить заходи, які допоможуть «змінити обставини так, щоб Росія була примушена до миру».

Якщо почати роботу за запропонованим планом, може «вдатися завершити війну не пізніше наступного року», – сказав президент.

Пункти плану: геополітичний – запрошення до НАТО; військовий – зміцнення оборони; розміщення неядерних стратегічних засобів стримування; економічний – спільне освоєння українських стратегічних ресурсів; безпековий, розрахований на час після війни

Тож, після лідерів США, Великої Британії і Німеччини, 16 жовтня про суть Плану перемоги дізналися і народні депутати України. І почутим, здається, залишились задоволеними. Принаймні, аплодували.

Головне питання непокоїть і політиків і оглядачів: хто і як має реалізувати цей План? Адже у США знову припустили, що найближчим часом запрошення до НАТО Україна не отримає. Про це заявила Представник США при Альянсі Джуліанна Сміт.

То які шанси, що запропонований президентом України план завершення війни підтримають парнери України, тим більше, що кожен із оголошених пунктів їх прямо стосується?

Про це і не тільки дивіться у Свобода Live:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: План завершення війни. Що запропонував Зеленський, щоб досягти миру?
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Реакції на «План перемоги Зеленського». Набір «хотєлок» чи відверта розмова з партнерами Києва?
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Не треба вагатися»: Боррель відреагував на план перемоги президента України