У Запоріжжі 4 тисячі абонентів залишилися без тепла після обстрілів – міськрада

Наслідки масованого російського обстрілу України, 29 грудня 2023 року, Запоріжжя, фото ілюстративне

У Запоріжжі 4 тисячі абонентів залишилися без теплопостачання після атаки сил РФ, повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

Він зазначив, що через удар по об’єкту інфраструктури стався перебій в роботі тепломережі. Без опалення залишилися 39 багатоповерхівок, а це близько 4 тисячі абонентів.

Фахівці концерну «Міські теплові мережі» вже працюють над відновленням теплопостачання, уточнив прессекретар міськради.

Раніше в Запорізькому районі під час повітряної тривоги 17 лютого пролунав вибух, повідомив голова обласної військової адміністрації Іван Федоров.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: На Дніпропетровщині російський дрон влучив у автівку, двоє постраждалих – ОВА

Раніше, на світанку 15 лютого російські війська вкотре завдали ракетних ударів по містах України. Про роботу ППО повідомляли в різних містах.

Про влучання повідомили у Львові, де поранені троє людей і є влучання в об’єкт інфраструктури, а також пошкоджені дві школи, дитсадок і 18 житлових будинків, і в Запоріжжі, де поранена одна людина і є влучання по обʼєкту інфраструктури. Про двох поранених повідомили на Хмельниччині.

У Києві лунали вибухи, влада заявила, що всі ракети були збиті, постраждалих чи руйнувань немає. У Київській області заявили про відсутність постраждалих, але очільник Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що є інформація про пошкодження семи приватних будинків, декількох господарчих споруд і автомобіля.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час