Удар РФ по Запоріжжю: число поранених зросло

Раніше було відомо про трьох загиблих та 16 поранених. Фото ілюстративне

Кількість поранених від вчорашнього російського обстрілу Запоріжжя збільшилася до 20 людей, повідомив голова обласної військової адміністрації Іван Федоров.

За його словами, у лікарнях допомогу отримують 11 людей, серед них і 8-річна дитина – всі постраждалі у стані середньої тяжкості.

Раніше було відомо про трьох загиблих та 16 поранених.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій зазначили, що російські війська зранку 21 жовтня завдали чергового ракетного удару по житловому сектору Запоріжжя. За даними ДСНС, внаслідок удару частково зруйнована двоповерхова будівля дитячого садочка. Вибуховою хвилею й уламками пошкоджені легкові автомобілі, що були поруч.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони мають цілеспрямований характер.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час