Кандидати на посаду віцепрезидента США Венс і Волц проведуть дебати у вівторок

Це будуть єдині дебати між кандидатами у віцепрезиденти США перед виборами у листопаді

Демократ Тім Волц і республіканець Джей Ді Венс зустрінуться 1 жовтня на єдиних дебатах на посаду віцепрезидента США перед виборами 5 листопада.

60-річний Волц і 40-річний Венс дискутуватимуть під час 90-хвилинних дебатів у телерадіоцентрі CBS у Нью-Йорку.

60-річний Волц – кандидат від Демократичної партії у парі з Камалою Гарріс, колишній вчитель, який багато років служив у Національній гвардії США, був обраний губернатором Міннесоти у 2018 році. Він відомий своєю прогресивною програмою, в тому числі своєю позицією щодо зміни клімату і прав жінок. Волц називає, «татом з Середнього Заходу».

Your browser doesn’t support HTML5

Тім Волц: що відомо про кандидата у віцепрезиденти США від демократів?

Сенатор від штату Огайо Джеймс Девід Венс став кандидатом на віцепрезиденство у парі з кандидатом у президенти США від республіканців Дональдом Трампом. Джей Ді Венс відомий гучними заявами проти України. Він, наприклад, виступав категорично проти американської військової домоги Києву. Венс також допускав, що Україні, можливо, доведеться поступитись територіями задля припинення війни з Росією.

Your browser doesn’t support HTML5

Джеймс Девід Венс став кандидатом на віцепрезиденство у парі з республіканцем Дональдом Трампом (відео)

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада цього року. На пост лідера країни претендують колишній президент США Дональд Трамп від Республіканської партії та чинна віцепрезидентка Камала Гарріс від Демократичної партії.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Дебати Трампа і Гарріс: головне. Про закінчення війни, мігрантів та економіку США