Київська ОВА про нічну атаку РФ: уламки збитих дронів впали в шести районах

Постраждалих немає, влучань в об’єкти критичної чи житлової інфраструктури не зафіксовано. Фото архівне

Після нічної атаки РФ уламки збитих дронів зафіксовані в шести районах Київщини, повідомив голова обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

За його словами, внаслідок падіння уламків у п’яти районах області виникли загорання трав'яного настилу та стерні, в одному з районів сталася пожежа у приватному будинку, в іншому – уламки пошкодили цвинтар.

Постраждалих немає, влучань в об’єкти критичної чи житлової інфраструктури не зафіксовано.

Однак о 8:46 на Київщині знову оголосили повітряну тривогу. За даними ОВА, у повітряному просторі зафіксовано БпЛА – сили ППО працюють по цілях.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Українські військові вночі збили ракету та 67 «Шахедів» – Повітряні сили ЗСУ

У Миколаївській області, де сили ППО збили три БПЛА, через атаку РФ виникла пожежа на об’єкті критичної інфраструктури, у Києві місцева влада повідомила про збиття всіх дронів, якими атакували російські війська. Також відомо про збиття ракети та дрона на Дніпропетровщині.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час