Російська влада розширює зону евакуації у Феодосії через пожежу

У Феодосії в ніч на 7 жовтня лунали вибухи, радник підконтрольного РФ голови Криму Олег Крючков заявив про займання на нафтобазі

Через пожежу на нафтобазі у окупованій Феодосії розширили зону евакуації – тепер вона стосується мешканців Північного мікрорайону. Про це повідомляє російська адміністрація міста, передає проєкт Радіо Свобода Крим.Реалії.

«До уваги жителів мікрорайону Північний! Проводяться евакуаційні заходи та доставка до збірно-евакуаційних пунктів. Після реєстрації будуть надані місця у стаціонарних пунктах тимчасового розміщення», – йдеться у повідомленні.

За повідомленням фактичної місцевої влади, понад тисяча людей, які проживають у прилеглих районах, вже перебувають у місцях тимчасового розміщення.

Читайте також: Пожежа на нафтобазі у Феодосії: соцмережі повідомляють про відсутність води

У Феодосії в ніч на 7 жовтня лунали вибухи, радник підконтрольного РФ голови Криму Олег Крючков заявив про займання на нафтобазі. Місцева влада почала відселяти людей, які живуть неподалік. Гасіння пожежі триває досі.

Український Генштаб заявив, що Сили оборони у ніч на 7 жовтня «успішно вдарили» по морському нафтовому терміналу в місті Феодосія в окупованому Росією Криму.

Військові нагадали, що «феодосійський термінал – найбільший у Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів, які використовувалися, зокрема і для забезпечення потреб окупаційної армії РФ».

У березні 2024 року його вже атакували дрони ЗСУ, тоді було пошкоджено магістральний трубопровід перекачування палива.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Удари по Криму. Чи здатні російські ЗРГК «Панцир» і С-500 прикрити Керченський міст?