У Тверській області РФ після удару безпілотників евакуюють населення

Влада оголосила про евакуацію населення з району, де триває гасіння вогню (фото ілюстративне)

У Торопці Тверської області Росії в ніч на 18 вересня внаслідок удару дронів виникла пожежа, влада оголосила про евакуацію населення з району, де триває гасіння вогню.

Крім того, російські державні агенції новин повідомили, що робота дитячих садків і шкіл тимчасово зупинена в Західнодвінському муніципальному окрузі Тверської області РФ 18 вересня. За повідомленнями ЗМІ, жителів Торопця евакуюють у сусіднє місто Тверської області – Західну Двіну.

Тим часом, телеграм-канал Astra з посиланням на місцевих жителів пише, що атакований склад із боєприпасами, і публікує фото й відео детонації. За повідомленням, у Торопці розташована військова частина 54169, і її вже щонайменше двічі раніше атакували дрони.

Влада області й Міноборони Росії про це не повідомляють.

За повідомленнями, на складах військової частини могли зберігатися ракети для установок «Град», 82-мм боєприпаси і патрони для стрілецької зброї.

Про удари безпілотників у ніч на 18 вересня також повідомили у Смоленській, Брянській, Орловській, Тульській областях Росії.

Російське Міноборони 18 вересня відзвітувало про нібито знищення 54 безпілотників. Про ситуацію в Тверській області там не інформували.

Влада і військові України ситуацію не коментували.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в російські регіони регулярно прилітають бойові дрони, внаслідок чого є руйнування і жертви. Міноборони Росії стверджує, що атаки ведуться з українського боку.

Київ заявляв, що удари по Росії спрямовані проти військової, енергетичної і транспортної інфраструктури, які є ключовими для воєнних зусиль Москви.

Російська влада майже ніколи не повідомляє про повний масштаб шкоди, завданої українськими ударами.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час