МВА: чоловіка госпіталізували в тяжкому стані після російського удару по Херсону

Голова МВА також зазначив, що раніше по медичну допомогу в обласному центрі звернулися двоє чоловіків, які були поранені напередодні (фото ілюстраційне)

Російські війська атакували Херсон, скинувши вибухівку, повідомив голова міської військової адміністрації Роман Мрочко 10 вересня.

Він повідомив, що внаслідок удару госпіталізували 65-річного чоловіка, який зазнав поранення в Дніпровському районі обласного центру біля зупинки громадського транспорту.

«Стан постраждалого тяжкий. У нього мінно-вибухова травма і множинні уламкові поранення обох ніг. Медики борються за життя пораненого», – додав Мрочко.

Голова МВА також зазначив, що раніше по медичну допомогу в обласному центрі звернулися двоє чоловіків, які були поранені напередодні. Один із них зазнав мінно-вибухової травми та уламкового поранення через обстріл Антонівки 5 вересня, ще один має контузію та мінно-вибухову травму через удар по Херсону вчора увечері.

Читайте також: Влада: війська РФ атакували дроном маршрутку у Херсоні, шестеро постраждалих

Російські війська щодня регулярно атакують дронами українські регіони. Найчастіше про скиди вибухівок з російських дронів по цивільних повідомляє влада Херсонщини, Сумщини, Чернігівщини та Харківщини.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони мають цілеспрямований характер.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Фортифікації та оборонні лінії по Дніпру: чи втримають ЗСУ наступ РФ на Херсонщині