Місцева влада: під завалами в Козачій Лопані після удару РФ виявили двох загиблих

Російські війська вдарили по селищу Козача Лопань 21 серпня. Напередодні голова області Олег Синєгубов повідомив, що троє людей перебувають під завалами

У Козачій Лопані сьогодні тривала пошуково-рятувальна операція на місці російського удару по будівлі місцевої адміністрації напередодні – про це заявив Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко увечері 22 серпня.

За його словами, рятувальники ДСНС протягом дня розбирали завали спільно з жителями селища, старостою та працівниками Дергачівської міської ради.

Задоренко уточнив, що через активність російських FPV-дронів та загрозу артилерійських ударів до розбору завалів не вдалося залучити спецтехніку.

«Однак, під час пошукових робіт були виявлені тіла двох місцевих мешканок, які допомагали у роботі старостинського округу. Основне завдання натепер – деблокувати їх та передати тіла жінок рідним для поховання», – повідомив голова МВА.

Російські війська вдарили по селищу Козача Лопань 21 серпня. Напередодні голова області Олег Синєгубов повідомив, що троє людей перебувають під завалами. Згодом стало відомо, що одну жінку з легкими ушкодженнями вдалося врятувати.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Прокуратура повідомила про збільшення кількості поранених через удар по Богодухову