Доступність посилання

ТОП новини

3-тя ОШБ заявляє про наступ та повернення територій на Харківщині


За даними ОШБ, штурмові дії відвели удар противника з напрямку Макіївки та зняли напругу з інших критичних ділянок фронту у смугах сусідніх бригад. Фото архівне
За даними ОШБ, штурмові дії відвели удар противника з напрямку Макіївки та зняли напругу з інших критичних ділянок фронту у смугах сусідніх бригад. Фото архівне

Третя окрема штурмова бригада ЗСУ заявляє про наступ та повернення територій на Харківщині.

Як повідомляє у телеграмі пресслужба бригади, внаслідок контратакувальних дій бригада взяла під контроль батальйонний район оборони окупантів, російські взводні, ротні опорні пункти та просунулася углиб фронту на майже два квадратних кілометри.

«Головна задача операції була збити наступальний потенціал 20 армії РФ. На дану хвилину цю задачу виконано», — заявив командир бригади, полковник Андрій Білецький.

За даними ОШБ, штурмові дії відвели удар противника з напрямку Макіївки та зняли напругу з інших критичних ділянок фронту у смугах сусідніх бригад.

Читайте також: Telegraph: кілька факторів можуть підірвати рішучість Москви продовжувати наступ на Донбасі

У бригаді кажуть, що зараз сили РФ посилюють застосування авіації, РСЗВ і далекобійної артилерії – противник намагається повернути втрачене.

У Генеральному штабі ЗСУ вранці 22 серпня заявили, що російські війська «дещо знизили активність» на Гуляйпільському, Оріхівському і Придніпровському напрямках, тут наступальних дій за останню добу вони не проводили. Однак на Куп’янському і Харківському напрямках російські атаки продовжуються.

Форум

XS
SM
MD
LG