Влада каже про падіння уламків у трьох районах Київщини, постраждало двоє людей

Дим піднімається над горизонтом Києва після російської ракетної атаки, 8 липня 2024 року

Унаслідок ранкової ракетної атаки військ РФ на Київщині зафіксовано падіння уламків в трьох районах області, щонайменше двоє людей отримали осколкові поранення. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

«За оперативною інформацією, влучань в житлову та критичну інфраструктуру на території Київщини не зафіксовано…Є загорання травʼяної та лісової підстилки. Всі оперативні служби вже працюють над ліквідацією та фіксацією наслідків ударів», – пише Кравченко.

Російські війська вранці 8 липня масовано атакували Україну понад 40 ракетами різних типів. Зокрема, ударили по Києву, Дніпру, Кривому Рогу і Донеччині. За даними міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, через російську атаку по Україні загинули щонайменше 20 людей, близько 50 поранені.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовані атаки на цивільних.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Удар РФ по Києву: пацієнтів дитячої лікарні «Охматдит» евакуюють, під завалами ще є люди