У Києві зафіксовано падіння уламків у всіх районах міста, постраждало троє людей – влада

Пожежники працюють на місці спортивного комплексу університету, пошкодженого під час російського ракетного удару у Києві, Україна, 2 вересня 2024 року

Кількість постраждалих внаслідок ранкової ракетної атаки на Київ зросла до трьох – дві людини госпіталізовані, повідомив голова міської військової адміністрації Сергій Попко.

За даними поліції, падіння уламків зафіксовані у всіх районах міста. Пошкоджень зазнали котельня навчального закладу, під’їзд багатоквартирного будинку та станція метрополітену. Також виявлено уламки на території двох садочків в Деснянському та Дніпровському районах, пошкоджено п’ять автівок.

Уночі та зранку 2 вересня російські військові завдали ракетного удару по Київщині, Сумщині та Харківщині, застосувавши 35 ракет різних типів та 23 ударних БПЛА, повідомили Повітряні сили. За даними українських військових, у результаті бойової роботи збито9 балістичних ракет «Іскандер-М»/KN-23, 13 крилатих ракет Х-101 і 20 ударних БпЛА «Shahed-131/136».

Наслідки обстрілу Києва

Раніше голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомив, що під час ранкової атаки над Києвом сили протиповітряної оборони знищили близько 20 ракет різних типів і ударний безпілотник. Чиновник окремо відзначав, що роботу сил ППО ускладнювало те, що практично водночас із різних напрямків столицю атакували як крилаті, так і балістичні ракети. Спочатку було відомо про двох поранених.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Над Києвом сили ППО знищили близько 20 ракет різних типів – КМВА