ЗСУ: на Курському напрямку десантники знищили штурмову групу армії РФ

В одному з населених пунктів РФ бійці 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади знищили штурмову групу російської армії (фото архівне)

В одному з населених пунктів РФ бійці 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади знищили штурмову групу російської армії, йдеться у повідомленні Десантно-штурмових військ ЗСУ.

«Це були виродки зі 155 бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту, які особливо люблять хизуватися своїми «подвигами». А саме: знущанням з полонених, а також розстрілів тих українських військовослужбовців, хто опинившись в безвиході, здався в полон. Полонених в усьому світі захищає право війни – Женевські конвенції. Але російським нікчемам на міжнародне гуманітарне право глибоко начхати, тому вони грубо й цинічно порушують його», – зазначили в ДШВ.

Але, як підкреслили десантники, «зустрівшись в бою з українськими військовими, вони були усі знищені».

«Така сама доля чекатиме й інших військових з цієї бригади», – наголосили у ДШВ ЗСУ.

Раніше стало відомо, що на Курському напрямку в селі Тьоткіно fpv-дрони Головного управління розвідки Міністерства оборони України уразили об’єкти російських військових.

6 жовтня президент України Володимир Зеленський заявив, що Курська операція ЗСУ є «важливим етапом війни», оскільки за достатньої підтримки партнерів Україна зможе тиснути на Росію «саме так, як потрібно, щоб у Росії відчували, що війна нічого їм не дасть». Зеленський також додав, що Курська операція дала один із найбільших внесків в обмінний фонд заради звільнення українців із полону.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час