Війська РФ завдали удару поблизу місцевого ринку у Куп’янську, є постраждалі – ОВА

Тіло місцевого жителя лежить на ринку в центрі українського міста Херсон після російського обстрілу, 18 квітня 2023 року

Російські війська завдали удару поблизу місцевого ринку у Куп’янську, є загиблі і поранені, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Близько 10:00 години окупанти вдарили по м. Куп’янськ. Ворог влучив поблизу магазина та місцевого ринку. На жаль, є загиблі, попередньо –двоє», – написав він у телеграмі.

За його даними, також щонайменше троє людей зазнали поранень.

Оновлення: згодом Олег Синєгубов уточнив, що інформація щодо загиблих у Куп’янську не підтвердилася.

«З-під завалів деблокували жінку у важкому стані. Внаслідок авіаційного удару попередньо постраждали 4 особи», – повідомив голова ОВА, додавши, що внаслідок удару РФ частково зруйнована двохповерхова торгівельна будівля, пошкоджені 12 торгівельних кіосків та скління вікон нежитлових будівель.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Куп'янськ штурмують із двох боків. Як шанси не допустити повторної окупації міста?

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час