Встановлено осіб, які можуть перебувати під завалами готелю в Кривому Розі – Вілкул 

Наслідки російської атаки на Кривий Ріг, Дніпропетровська область, Україна, 27 серпня 2024 року

Пошуково-рятувальну операцію на місці влучання ракети у Кривому Розі призупиняли через повітряну тривогу. Рятувальники і місцева влада вже встановили осіб, які можуть залишатися під завалами розповів в коментарі Радіо Свобода (проєкт Свобода.Ранок) місцевий політик Олександр Вілкул.

«Завжди, коли тривога, призупиняється розбір завалів. Тому що неодноразово бувало, що прилітає в те ж саме місце, куди прилітало до того. В той час, коли йде розбір завалів, є регламент і ми всі працюємо по регламенту. Одну жінку достали з-під завалів у пʼятій ранку. І зараз вона в реанімації вже прийшла в себе і буде жити… Ми перевірили по книгам реєстрації. Цих людей попродзвонювали по телефонах. І двоє не виходять на звʼязок по телефону. І ми їх ніде не бачимо. Тому, можливо, вони під завалами», – розповів він.

Your browser doesn’t support HTML5

Олександр Вілкул про атаку РФ на Кривий Ріг (відео)

Вілкул додав, що корпус готелю, куди влучила ракета, відновленню не підлягає. Його подальшу долю буде вирішувати власник.

Місто Кривий Ріг Дніпропетровської області пізно ввечері 26 серпня зазнало ракетного удару з окупованого Криму. Унаслідок удару двоє людей загинули. П’ятеро постраждали.

Попередньо сили РФ влучили в будівлю готелю балістичною ракетою «Іскандер», каже Вілкул. В результаті атаки пошкоджені також сусідні будівлі та припарковані авто. У Кривому Розі діють стабілізаційні відключення світла. Також є проблеми з водопостачанням в окремих районах.

За даними Повітряних сил ЗСУ, війська РФ атакували 81 «Шахедом», а також крилатими, балістичними та аеробалістичними ракетами.

Про жертви та постраждалих внаслідок сьогоднішньої російської атаки повідомляли у Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській та Хмельницькій областях.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Влучання в готель у Кривому Розі – загинула жінка, четверо поранені