Кількість загиблих через удар РФ по Кривому Рогу 21 вересня зросла до чотирьох – ОВА

Наслідки нічного удару сил РФ по Кривому Рогу, 21 вересня 2024 року

Чоловік, який постраждав внаслідок російського обстрілу Кривого Рогу 21 вересня, помер у лікарні, повідомив вранці 25 вересня голова Дніпропетровської обласної адміністрації Сергій Лисак.

«У лікарні помер 50-річний чоловік, поранений під час ворожої ракетної атаки на Кривий Ріг. Медики зробили все, що могли. Втім, на жаль, врятувати пацієнта не вдалося», – написав він у телеграмі.

Раніше влада повідомляла, що в ніч на 21 вересня сили РФ атакували приватний житловий сектор міста Кривий Ріг, внаслідок атаки загинули три людини, серед них дві жінки і 12-річний хлопчик, ще троє людей зазнали поранень.

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БпЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони мають цілеспрямований характер.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час