У Криму вночі було чутно вибухи. Окупаційна влада заявила про збиття безпілотників

Міноборони РФ заявило, що над Кримом нібито збили п’ять безпілотників, а в акваторії Чорного моря знищили сім безекіпажних катерів.

В окупованому Криму вночі було чутно вибухи, повідомляють у соцмережах.

Зокрема, як пише телеграм-канал «Кримський вітер», у.селищі Чорноморське на заході Криму було чути два гучні вибухи та стрілянину. Також повідомлялось про звуки вибуху в Севастополі.


Згодом повітряну атаку на Крим підтвердила російська окупаційна влада. Глава окупаційної адміністрації Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що над містом нібито було збито три безпілотники, в акваторії знищено три безекіпажні катери. При цьому, його словами, жодні цивільні об’єкти в місті не постраждали.

Міноборони РФ заявило, що над Кримом нібито збили п’ять безпілотників, а в акваторії Чорного моря знищили сім безекіпажних катерів.

Починаючи з серпня 2022 року у Криму майже щодня чути звуки вибухів. В інтерв’ю Радіо Свобода в серпні минулого року очільник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони Кирило Буданов заявив про здатність українських сил досягти будь-якої точки окупованого Криму для ураження противника. За його словами, для деокупації Криму є багато різних варіантів, але «без військових, бойових дій це неможливо».

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Севастополі Сили оборони уразили підводний човен РФ «Ростов-на-Дону» і ЗРК С-400 – Генштаб