Клименко: Росія наростила удари КАБами по Харківщині в 37 разів, порівняно з 2023-м роком

За даними Ігоря Клименка, працівники ДСНС спільно з обласною владою встановили більше ніж 20 мобільних газових котелень, які є альтернативним джерелом опалення для багатоповерхівок

Російські війська збільшують інтенсивність ударів по Харківській області, зокрема, із застосуванням керованих авіаційних бомб, заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко 24 жовтня.

«З початку року зафіксовано понад 3700 обстрілів КАБами, у 2023 році таких було трохи більше 100. Більшість вражених цілей – енергетична та цивільна інфраструктура», – повідомив він за підсумками роботи МВС у Харкові.

За даними Клименка, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій спільно з обласною владою встановили більше ніж 20 мобільних газових котелень, які є альтернативним джерелом опалення для багатоповерхівок.

Читайте також: Синєгубов: евакуація з Куп’янська ускладнена через обстріл військами РФ переправ через Оскіл

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов сьогодні ж повідомив, що на нараді під головуванням Клименка обговорили підготовку до зимового сезону в області.

«В умовах посилення ворожих авіаційних ударів, маємо бути готовими до всіх можливих ситуацій», – додав він.

Посадовці анонсують посилення патрулювання правоохоронців, збільшення груп реагування ДСНС, залучення регулювальників у разі відключення світлофорів.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони, зокрема Харків і область.

Your browser doesn’t support HTML5

«Не думала, що війну побачу»: на Харківщині евакуюють мешканців чотирьох громад (відео)