Сили РФ атакували дронами Херсонщину, троє поранених – влада

Наслідки обстрілів Херсонщини силами РФ, фото архівне

Російські військові 21 жовтня атакували з дронів Херсонщину, постраждали люди, повідомила пресслужба обласної військової адміністрації.

«Російські військові атакували з безпілотника цивільне авто у Новоронцовці», – кажуть в ОВА.

За даними відомства, «внаслідок скидання вибухівки з дрона поранення дістав 61-річний чоловік. У нього – мінно-вибухова травма, поранення голови та руки. Бригада «екстренки» доставила потерпілого до лікарні. Нині він – під наглядом медиків».

Пізніше в ОВА поінформували про ще одного пораненого у селищі Нововоронцовка.

«Стало відомо про ще одного постраждалого внаслідок атаки ворожого БпЛА у Нововоронцовці. 51-річний чоловік – у важкому стані», – кажуть в ОВА.

Зазначається, що у потерпілого діагностували мінно-вибухову травму, поранення грудної клітки, голови та очей, забій головного мозку. Чоловіку надають медичну допомогу.

Також в ОВА повідомили, що 21 жовтня вранці окупанти скинули вибухівку з дрона на жителя Микільського. Як розповіли в ОВА, «62-річний чоловік зазнав вибухової травми та уламкове поранення ноги. Його шпиталізували до лікарні для надання меддопомоги».

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Повітряні сили: 59 зі 116 запущених РФ дронів збили, до 10 – ще в повітряному просторі України

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Кривому Розі через ракетний удар РФ постраждали чотири людини – ОВА