Внаслідок атаки дрона по Херсону зазнав поранень чоловік – влада

Наслідки обстрілів Херсона силами РФ, фото ілюстративне

У Херсоні внаслідок атаки російського дрона зазнав поранень чоловік, йдеться в повідомленні обласної військової адміністрації.

«До лікарні звернувся 60-річний херсонець, котрий постраждав внаслідок скидання вибухівки з дрона. У момент удару потерпілий перебував біля магазину у Дніпровському районі», – кажуть в ОВА.

Відомо, що у чоловіка діагностували мінно-вибухову травму та уламкове поранення ноги.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Армія РФ вдарила по Шостці: пошкоджені об’єкти енергетики і інфраструктури, семеро поранених – влада

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

За даними ООН, у вересні в Україні загинуло щонайменше 208 цивільних людей і 1 220 зазнало поранень, «що стало місяцем із найбільшою кількістю жертв серед мирного населення у 2024 році».

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час