Через російський удар по Харкову постраждали четверо людей – Синєгубов

З них двоє жінок зазнали поранення склом. Фото ілюстративне

Через російський удар по Харкову постраждали четверо людей, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«На цю хвилину медики екстренки надали допомогу чотирьом постраждалим, з них двоє людей – отримали гостру реакцію на стрес. Ще дві жінки отримали поранення склом, одна з них – госпіталізована», – написав він у телеграмі.

За даними місцевої влади, російські війська вдарили по Харкову трьома керованими авіабомбами – один з КАБів влучив у землю, пошкоджено два приватні будинки та господарчу споруду. Горить дах будинку.

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння атакують Харків і Харківщину. 24 вересня війська РФ завдали ударів по Київському, Немишлянському, Салтівському і Шевченківському районах Харкова. По одному з багатоквартирних житлових будинків було пряме влучання. Внаслідок цих ударів загинули п’ятеро людей.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони мають цілеспрямований характер.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час