На Курському напрямку дрони уразили російські цілі в Тьоткіно – ГУР

На Курському напрямку в селі Тьоткіно fpv-дрони Головного управління розвідки Міністерства оборони України уразили об’єкти російських військових

На Курському напрямку в селі Тьоткіно fpv-дрони Головного управління розвідки Міністерства оборони України уразили об’єкти російських військових, йдеться у повідомленні пресслужби відомства.

«У селі Тьоткіно атаками fpv-дронів спалено засоби зв’язку, знищено виявлені українськими розвідниками ворожий транспортний засіб та будівлю з особовим складом армії держави-агресора Росії», – кажуть у пресслужбі.

За даними відомства, «успішні дії на Курському напрямку фронту здійснила ударно-розвідувальна група «Відьмак» ГУР МО України спільно з бійцями Держприкордонслужби та ТрО ЗСУ».

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Курська операція два місяці потому – стратегічна оборона для ЗСУ чи валіза без ручки?

«Пілоти дронів-камікадзе продемонстрували майстерність та продовжують результативно бити по московитах», – зауважили в ГУР МО.

6 жовтня президент України Володимир Зеленський заявив, що Курська операція ЗСУ є «важливим етапом війни», оскільки за достатньої підтримки партнерів Україна зможе тиснути на Росію «саме так, як потрібно, щоб у Росії відчували, що війна нічого їм не дасть». Зеленський також додав, що Курська операція дала один із найбільших внесків в обмінний фонд заради звільнення українців із полону.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Стала «приниженням для Кремля», але прирекла Сумщину? Як Курська операція посилить позиції України