У Генштабі Польщі кажуть, що проводять кампанію проти російської дезінформації

У Генштабі Польщі повідомили, що проводять у соцмережах мережах кампанію, покликану показати громадянам, як не піддаватися на маніпуляції Росії

У Генштабі Польщі повідомили, що проводять у соцмережах кампанію, покликану показати громадянам, як не піддаватися на маніпуляції Росії. Щопонеділка в соцмережі X польського відомства з’являються пости, присвячені цьому питанню.

За словами Вероніки Мільчарчик з відділу комунікацій Генерального штабу, «чим більше ми знаємо про інструменти, які використовує ворог, тим важче ввести нас в оману».

«Ми не хочемо лякати, нам важливе вибудування імунітету. Це можна порівняти з прийомом вітамінів восени, щоб не захворіти взимку. Нам потрібно запобігти, а не лікувати наслідки», – наголосила вона.

Зазначається, що «Генеральний штаб робить ставку на так звану громадянську контррозвідку. В основі цієї ідеї лежить переконання, що кожен поляк може зробити свій внесок у зміцнення безпеки країни».

З 1 серпня Збройні сили Польщі розпочали дві нові військові операції, спрямовані на зміцнення національної безпеки на східному кордоні країни та в повітряному просторі Польщі.

Раніше Польща, Литва, Латвія та Естонія закликали Європейський союз побудувати лінію оборони вздовж кордону блоку з Росією та Білоруссю, щоб захистити ЄС від військових загроз та інших шкідливих дій з боку Москви.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Слово чи підпис Путіна коштують менше, ніж шкарпетки, які він носить» – Адам Міхнік