США: Колишня модель Стейсі Вільямс звинуватила Трампа у домаганнях

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп

Колишня модель Стейсі Вільямс звинуватила кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа в сексуалізованих домаганнях. За її словами, це сталося 1993 року, пише The Guardian.

Вільямс працювала моделлю у 1990-х роках. З Трампом її познайомив 1992 року фінансист Джеффрі Епштейн, з яким вона на той час зустрічалася. На початку 1993 року Епштейн під час прогулянки запропонував Вільямс зайти до Трампа в Trump Tower у Нью-Йорку.

За словами колишньої моделі, невдовзі після того, як вони прийшли до Трампа, той притягнув її до себе і став торкатися її тіла. Вільямс стверджує, що Трамп провів руками по її грудях, талії та сідницях. Сама вона «застигла», тому що «була спантеличена тим, що відбувається». Вільямс також заявила, що бачила, як Трамп та Епштейн усміхалися один одному в цей момент.

Після того, як Вільямс з Епштейном пішли, фінансист розізлився на неї. За словами ексмоделі, він сказав: «Чому ти дозволила йому це зробити?» «Він змусив мене почуватися огидно, і я пам’ятаю, що була зовсім спантеличена», – розповіла Вільямс, додавши, що все це здалося їй частиною «збоченої гри».

Речниця передвиборчого штабу Трампа Керолайн Лівітт назвала «неправдивими» звинувачення з боку Вільямс.

«Ці звинувачення, висунуті колишньою активісткою Барака Обами та озвучені під час передвиборчої кампанії Гарріс за два тижні до виборів, однозначно хибні. Очевидно, що цей фейк придуманий штабом Гарріс», – заявила представниця штабу кандидата від Республіканської партії.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Трамп заперечує сексуальні домагання до жінок

Колишнього президента США Дональда Трампа не вперше звинувачують у домаганнях. Зокрема, в травні 2023 року присяжні федерального суду Мангеттена визнали Трампа винним у сексуальних домаганнях до журналістки та письменниці Джин Керрол. Вона розповідала, що в 1996 році в універмазі Bergdorf Goodman у Нью-Йорку Трамп запропонував їй приміряти спідню білизну, яку він розглядав як подарунок для іншої жінки. За словами Керрол, Трамп пройшов разом з нею у примірювальну, де зґвалтував її. Присяжні не погодилися з тим, що Трамп зґвалтував Керрол, але вирішили, що він вчинив щодо неї «сексуалізовані дії». Сам Трамп відкинув звинувачення та заявив, що не знає Джин Керрол.

Вибори президента США відбудуться 5 листопада 2024 року.