Поліція: в ДТП у Солом’янському районі Києва загинула жінка, 5 постраждалих

У дорожньо-транспортній пригоді в Солом’янському районі Києва загинула 72-річна пасажирка

У дорожньо-транспортній пригоді в Солом’янському районі Києва загинула 72-річна пасажирка та ще п’ятеро людей були травмовані, йдеться у повідомленні поліції Києва.

Відомо, що аварія сталась 21 жовтня близько 10:00 на вулиці Вадима Гетьмана.

«70-річний водій «Газелі» на повній швидкості скоїв наїзд на автобус «Атаман», який стояв на зупинці громадського транспорту та здійснював посадку-висадку пасажирів. Внаслідок зіткнення загинула 72-річна жінка - пасажирка автобуса, ще п’ятеро пасажирів отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані», – зазначили правоохоронці.

У відомстві наголосили, що наразі слідчі встановлюють обставини, за яких сталася ДТП.

«Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого», – підсумували правоохоронці.

Водночас Київська міська державна адміністрація (КМДА) повідомляла, що внаслідок аварії постраждали дев’ятеро людей, з них сімох госпіталізували.

Вранці у понеділок, 21 жовтня, у Києві сталась дорожньо-транспортна пригода на вулиці Вадима Гетьмана у Солом’янському районі за участі вантажівки та маршрутного таксі.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Польщі двоє українців загинули у ДТП – поліція