Доступність посилання

ТОП новини

На Вінниччині у ДТП загинули шестеро людей, зокрема двоє дітей – поліція


Фото поліції з місця ДТП
Фото поліції з місця ДТП

На Вінниччині внаслідок ДТП загинули шестеро людей, з яких двоє – діти, повідомила 17 жовтня місцева поліція.

«За попередньою інформацією слідства, 16 жовтня близько 17:20 неподалік села Писарівка Вінницького району на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Ізварине 36-річний водій автомобіля DAF, житель Гайсинського району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з мікроавтобусом RENAULT TRAFIK, під керуванням 48-річного вінничанина, який рухався у зустрічному напрямку», – йдеться в повідмоленні.

У поліції додали, що внаслідок ДТП водій мікроавтобуса і п’ятеро його пасажирів: жителі Вінницького району 16, 17, 19, 23 років і 21-річний житель Жмеринського району загинули на місці події.

«Водій вантажівки з отриманими травмами госпіталізований до лікарні. Наразі він затриманий у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Автомобілі поміщено на арештмайданчик. У водія автомобіля DAF здійснено забір крові для проведення токсикологічної експертизи», – йдеться в повідомленні.

У поліції повідомили про відкриття кримінального провадження за статтею «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Слідчі призначили низку експертиз, за результатами яких «будуть встановлені остаточні обставини і причини автопригоди».

Форум

XS
SM
MD
LG