Сили ППО знищили близько 10 дронів на околицях Києва – КМВА

Внаслідок російської атаки дронів, в Києві потерпілих чи руйнувань не зафіксовано

В ніч проти 27 жовтня війська РФ атакували Україну, повітряна тривога в Києві тривала майже три з половиною години, повідомила Київська міська військова адміністрація (КМВА).

«Сили та засоби протиповітряної оборони виявили в повітряному просторі в напрямку Києва приблизно десяток безпілотників противника. Всі дрони були знешкоджені на околицях міста», – йдеться в повідомленні.

Згодом у КМВА повідомили, що на Київщині внаслідок падіння уламків ударних безпілотників пошкоджено один приватний будинок та два автомобілі, сталося загоряння лісової підстилки. Влучань в об’єкти критичної чи житлової інфраструктури не допущено. Постраждалих серед населення немає.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Влада: через влучання російського дрона в багатоповерхівку загинула дівчинка, 5 постраждалих

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони мають цілеспрямований характер.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час