На Донеччині з 12 серпня почнуть діяти нові правила комендантської години – ОВА

Жінка проходить повз пошкоджений житловий будинок у місті Торецьк, поблизу лінії фронту в Донецькій області, 3 липня 2024 року

З 12 серпня на Донеччині почнуть діяти нові правила комендантської години, повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«Залежно від відстані до фронту, на територіях будуть діяти два графіки комендантської години: у населених пунктах, віддалених від лінії фронту більше ніж на 10 кілометрів, – з 21:00 до 05:00; у населених пунктах, розташованих від лінії фронту менше ніж на 10 кілометрів, – з 17:00 до 09:00», – написав Філашкін у телеграмі.

За його словами, довга комендантська година встановлена, зокрема, у містах Вугледар, Гірник, Красногорівка, Мирноград, Новогродівка, Селидове, Українськ, Сіверськ, Часів Яр, Торецьк.

«Закликаю всіх, хто досі залишається на Донеччині, дотримуватися комендантської години й уникати масових скупчень людей. Але найкращий вихід – евакуюватися до більш безпечних регіонів України», – додав голова ОВА.

На початку цього тижня Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомило, що з 13 населених пунктів Покровського і Краматорського районів Донецької області примусово евакуюють дітей з їхніми родинами через безпекову ситуацію в регіоні.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час