Сили РФ вдарили КАБом по Дергачах, серед постраждалих є дитина – ОВА

У пʼятьох людей є осколкові поранення і гостра реакція на стрес, серед них є дитина. Фото ілюстративне

Російські війська вдарили КАБом по місту Дергачі на Харківщині, постраждали пʼятеро людей, серед них є дитина, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«За оновленою інформацією медиків екстреної допомоги, внаслідок ворожого удару в Дергачах отримали осколкові поранення та гостру реакцію на стрес пʼятеро людей, серед них - 14-річний хлопчик», – написав він у телеграмі.

За даними Синєгубова, також о 4:10 сили РФ влучили КАБом у Київському районі Харкова – пошкоджено гаражі в кооперативі, без постраждалих, у той же час один з російських КАБів вдарив по Малоданилівській громаді – у селі Черкаська Лозова ліквідували загоряння трави на площі 1 га, без постраждалих.

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони мають цілеспрямований характер.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час