На Київщині уламки збитих дронів зафіксовані в п’яти районах, пошкоджень немає – ОВА

 Українські військові збили 78 ударних БпЛА типу Shahed у 15 областях

Після нічної атаки РФ уламки збитих дронів зафіксовані в п’яти районах Київщини, повідомив голова обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

За його словами, у трьох районах було загорання трав’яного настилу та лісової підстилки – всі пожежі ліквідовані.

Внаслідок атаки РФ постраждалих немає, влучань в об’єкти критичної та житлової інфраструктури також не було.

За даними Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 3 жовтня сили РФ завдали удару по території України ударними БпЛА – виявлено та здійснено супровід 105-ти російських безпілотників. Українські військові збили 78 ударних БпЛА типу Shahed у 15 областях, зокрема Київській. Також були локаційно втрачені дрони, ще один полетів у напрямку Білорусі.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: КМВА: над Києвом сили ППО збили близько 15 БПЛА, жоден з дронів своєї мети не досяг

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час