СБУ: українські дрони атакували військовий аеродром у Воронезькій області РФ – під ударом були склади з КАБами

Зазначається, що дрони атакували на аеродромі склади з КАБами, стоянки літаків СУ-35 і СУ-34, а також місця зберігання авіаційного пального. Фото ілюстративне

Уночі дрони СБУ, а також ССО та інших Сил оборони атакували військовий аеродром «Борисоглєбськ» у Воронезькій області РФ, звідки російські військові активно бомблять КАБами українську територію. Про це Радіо Свобода повідомило джерело у СБУ.

Зазначається, що дрони атакували на аеродромі склади з КАБами, стоянки літаків СУ-35 і СУ-34, а також місця зберігання авіаційного пального.

Також джерело з посиланням на супутниковий моніторинг повідомило, що на території летовища були зафіксовані чотири осередки пожеж.

«СБУ продовжує проводити активні заходи, щоб зменшити спроможність ворога тероризувати мирні українські міста винищувачами з КАБами», – повідомило джерело у СБУ.

У Росії про атаку дронів на аеропорт не інформують. Міністерство оборони РФ лише заявило про перехоплення та знищення 113 українських безпілотників, зокрема 25 БпЛА нібито було знешкоджено над Воронезькою областю.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну російські регіони регулярно зазнають обстрілів й атак безпілотників. Міноборони Росії звітує про збиті ракети і дрони над територією Росії. Київ ці повідомлення переважно не коментує.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час