Російський удар по Антонівці: голова Херсонщини повідомляє про загиблу

Раніше місцева влада Херсонщини повідомила про російську атаку на Антонівку (ілюстраційне фото)

Одна людина загинула внаслідок удару по Антонівці в Херсонській області, повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін 8 жовтня.

За його словами, наразі відомо про шістьох постраждалих місцевих жителів.

«На жаль, одна людина загинула. Наразі на місці працюють відповідні служби, які встановлюють особу загиблої», – заявив він.

Голова області додав, що до лікарні доправили чоловіків 53, 48 та 27 років, а також 42-річну жінку. У них вибухові травми, контузії та уламкові поранення, вони під наглядом лікарів.

Читайте також: Кількість поранених через удар по Харкову зросла до 21 – Синєгубов

Крім того, медики «швидкої» надали допомогу 46-річній жінці на місці.

Війська РФ 8 жовтня обстріляли з артилерії магазин в Антонівці на Херсонщині, будівля зазнала серйозних руйнувань, повідомила обласна військова адміністрація.

«Швидка» доставила до лікарні 48-річного чоловіка, який зазнав вибухову травму й ампутацію гомілки. Попередньо, є ще кілька постраждалих. Інформація уточнюється», – вказано у дописі.

Раніше місцева влада Херсонщини повідомила про російську атаку на Антонівку. Спершу було відомо про кількох постраждалих, із яких двох госпіталізували.

Читайте також: Місцева влада розповіла про наслідки атаки ударних БПЛА на Одещину

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Кількість поранених через обстріл Запоріжжя зросла до шести – ОВА