США: Трамп повідомив, що проведе дебати з Гарріс 4 вересня

«Правила будуть схожі на правила моїх дебатів із Сонним Джо, з яким жахливо поводилася його партія, але з повною аудиторією на арені» – написав Трамп

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп повідомив, що домовився з американським телеканалом Fox News провести дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс 4 вересня. Про це він написав у соцмережі Truth Social.

Трамп зазначив, що раніше дебати були заплановані з колишнім кандидатом від демократів Джо Байденом на ABC, але їх було скасовано, оскільки Байден більше не буде учасником виборчих перегонів.

«Правила будуть схожі на правила моїх дебатів із Сонним Джо, з яким жахливо поводилася його партія, але з повною аудиторією на арені», – написав кандидат у президенти.

Попередні дебати з Байденом проходили без глядачів у студії.

Камала Гарріс поки офіційно не підтвердила цю інформацію.

Your browser doesn’t support HTML5

«Вона не збирається їхати до Москви» – американські експерти про Камалу Гарріс та як вона підтримає Україну (відео)

Напередодні віцепрезидентка США Камала Гарріс здобула номінацію на вибори президента США від Демократичної партії, щоб стати опоненткою республіканця Дональда Трампа на президентських виборах 5 листопада.

Раніше 2 серпня Камала Гарріс офіційно отримала необхідну кількість голосів делегатів, заявив голова Національного комітету Демократичної партії Джеймі Гаррісон. Голосування вирішили провести до запланованого в Чикаго на 19–22 серпня з’їзду партії через юридичні тонкощі, пов’язані з часом реєстрації кандидата в президенти в деяких штатах. Остаточні результати голосування демократів стануть відомі пізно ввечері 5 серпня.

За останніми опитуваннями, Камала Гарріс скоротила відрив від Дональда Трампа, який поки що лідирує в середньому по країні, її рейтинг в середньому на кілька пунктів вищий, ніж був у Байдена.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Камала Гарріс обирає кандидата у віцепрезиденти: що відомо про претендентів і їхні погляди на Україну?