«Глухий кут» в Авдіївці: що далі? Єфремов втік у Москву: деталі. Cправа Кулініча 

«Схеми»: колишній очільник фракції «Партії регіонів» у Верховній Раді Олександр Єфремов утік до Москви

  • «Глухий кут» Авдіївки: що далі?

Армія РФ намагається перерізати дорогу до Авдіївки, каже голова Авдіївської військової адміністрації. Попри те, що усі численні атаки і штурми були відбиті, російські війська не полишають намагань захопити авдіївські висоти, і продовжують стягувати туди додаткові сили та ресурси, вважають в Інституті вивчення війни. Тим часом російські воєнні блогери пишуть про «глухий кут». Що відбувається? і чи встоїть Авдіївка?

Про це і не тільки дивіться у програмі Свобода Live:

  • Єфремов втік у Москву: деталі

Колишній очільник фракції «Партії регіонів» у Верховній Раді Олександр Єфремов, обвинувачений у держзраді, виїхав з Україні після початку повномасштабного вторгнення РФ. Журналісти проєкту Радіо Свобода «Схеми» з’ясували, що він перебуває у Москві. Там він зареєструвався в елітних апартаментах, оформлених на сина. До цього ексдепутат також їздив до Москви. А от у судах в Україні ексрегіонал Єфремов запевняв, що тікати не збирається. Деталі втечі.

  • Справа Кулініча

Тим часом у Києві розпочався суд у гучній справі про державну зраду – щодо колишнього очільника головного управління СБУ в Криму Олега Кулініча. Його затримали ще в липні 2022 року, він перебуває у СІЗО. Слідчі заявили, що Кулініч співпрацював з російськими спецслужбами та передавав їм цінну інформацію. Крім того, приховав дані про підготовку повномасштабного вторгнення. Сам Кулініч провини не визнає. Подробиці і перспективи справи.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Україна арештувала активи російських олігархів на понад 5,4 млрд доларів – ЗМІ
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Позиція Латвії: з першого дня треба давати все, що необхідно». Міністр оборони Латвії – про допомогу Україні
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час