Експрезидент США Дональд Трамп отримав поранення під час стрілянини на передвиборному мітингу (фотогалерея)

Експрезидент США і теперішній лідер внутрішніх виборів Республіканської партії Дональд Трамп у момент прибуття на передвиборний мітинг 13 липня в Батлері, штат Пенсильванія

У той час прихильники Трампа збираються на мітингу в Батлері

Агенти секретної служби США прикривають Трампа на сцені мітингу після того, як пролунали постріли

Влада США ідентифікувала 20-річного чоловіка як підозрюваного в убивстві, а американські служби кваліфікують інцидент як «замах на вбивство»

Снайпери відкривають вогонь у відповідь після пострілів, під час виступу Трампа

Перед тим, як піти, політик розвернувся до натовпу, показав публіці стиснутий кулак і, здавалося, вигукнув: «Б’ємося, б’ємося, б’ємося!»

Куля зачепила праве вухо політика, на фото видно кров. Агенти секретної служби посадили його в машину,  й експрезидент залишив місце події 

20-річний Томас Метью Крукс, який, як стверджують, відкрив вогонь, був убитий співробітниками Секретної служби. Він убив одного глядача на мітингу, ще двоє – зазнали поранень.

Кевін Роджек, агент ФБР, відповідальний за місцевий офіс бюро, заявив, що стрілянина розслідується як «замах на вбивство".

Колишній президент США і кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп був поранений в результаті стрілянини під час передвиборного мітингу 13 липня в Батлері, штат Пенсильванія. Американські служби ідентифікують інцидент як «замах на вбивство»