ЗСУ б'ються за головну дорогу до Авдіївки: Росія продовжує тиснути

Український проєкт DeepState, який складає карту боїв в Україні на підставі фото- та відеопідтверджень, повідомив увечері 23 жовтня, що армія Росії підійшла до залізниці біля Красногорівки на північний захід від Авдіївки.

​Про це та інше йтиметься в ефірі Радіо Донбас Реалії. Дивіться наживо – о 16:30 на @Радіо Свобода:

Авангард російських штурмовиків, за даними аналітиків, сьогодні намагається закріпитися на західній стороні залізниці. Противник, за даними DeepState, також практично перестав застосовувати бронетехніку – а штурмує позиції Сил оборони живою силою.

«Ворог має достатньо резервів і далі закидатиме наші позиції живою силою. Буває так, що на СПшку (спостережний пункт – ред.) з двох бійців налітає два десятки росіян, і вижити чи відбитися практично нереально. Наша розвідка та артилерія роблять все можливе… Попри великі втрати, ворог не зупиняється і не шкодує своєї піхоти», – констатували аналітики.

Підписуйтесь на телеграм-канал Донбас Реалії – ексклюзивні фото, відео та лише важливі новини!

За день до цього глава військової адміністрації Авдіївки Віталій Барабаш вже констатував вогневий контроль росіян над трасою на Покровськ, що ускладнює евакуацію з міста та підвезення туди гуманітарної допомоги. Ця траса та залізниця – єдиний шлях в Авдіївку для українських сил там.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Ми знищуємо в рази більше сил та засобів, ніж вони» – пресофіцер 3-ї ОШБр Олександр Бородін
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Азов» на фронті: «Ми опустили їх з небес на землю»
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Росія раптом пішла у прорив на Авдіївку: чому зараз і як відповіли ЗСУ