Доступність посилання

ТОП новини

Росія стягує додаткові сили: чи здатна вона зупинити наступ ЗСУ?


Bloomberg, базуючись на підрахунках проєкту Oryx та німе Кільського інституту світової економіки у Німеччині, пише, що Росія та Україна плюс-мінус досягли паритету в кількості танків.

​Про це та інше йтиметься в ефірі Радіо Донбас Реалії. Дивіться наживо – о 16:30 на @Радіо Свобода:

Якщо РФ весь час повномасштабного вторгнення лише втрачала їх, майже не відновлюючи парк, то Україна змогла заповнити втрати та навіть наростити кількість за рахунок західних поставок та трофейних російських танків. Баланс танкових сил зараз – приблизно 1400 у Росії до 1500 у України.

За даними українського командування, сьогодні у Сил оборони України – ще плюс кілометр під Бахмутом. Британська розвідка повідомляє, що Росія стягнула підрозділи зі всіх своїх регіонів, щоб стримувати наступ ЗСУ на фронті.

Підписуйтесь на телеграм-канал Донбас.Реалії – ексклюзивні фото, відео та лише важливі новини!

А російське видання «Верстка», проаналізувавши повідомлення російського Міноборони, констатує, що агресор жодного разу не звітував про будь-які територіальні надбання з 20 травня: тоді Кремль заявив про захоплення Бахмуту. того часу МО РФ повідомляє лише про знищення «вогневих позицій ЗСУ» та відбиті атаки українських військ.

Головні питання випуску:

Чи є у росіян потенціал переломити ситуацію на свою користь?

Навіщо Росія створює Азовський військово-морський округ у Маріуполі?

Чому по території України агресор дедалі частіше б'є крилатою версією ракети «Іскандер», і чи правда, що йому вдалося «добути в бою» зразок британської Storm Shadow?

Що буде з пригожинською фабрикою тролів після невдалого бунту ПВК «Вагнер»?

XS
SM
MD
LG