Доступність посилання

ТОП новини

Що відбувається біля Авдіївки? Буданов про кінець війни. Як ДПС ловить утікачів


  • Одружуються з багатодітними матерями, підробляють документи і йдуть на пролом через колючий дріт. Українські прикордонники розповіли, як чоловіки призовного віку намагаються незаконно потрапити до ЄС, щоб уникнути мобілізації.

Про це та інше дивіться у програмі «Свобода.Ранок» о 9:01 на @Радіо Свобода:

  • «Кризовий момент ми пройшли». Так очільник головного управління розвідки Кирило Буданов описує нинішню ситуацію на окупованій Запорізькій АЕС. Поруч з тим Буданов каже, що світ швидко наближається до глобальної війни. Чи глобальна війна означає Третю світову? Та які конфлікти, крім широкомасштабної війни Росії проти України та подій в Ізраїлі, цьому передуватимуть?
  • Вже в цю неділю поляки обиратимуть депутатів та сенаторів. Ці вибори вже назвали найважливішими за останні 35 років. Головна ж інтрига виборчої гонки – чи прийде втретє до влади правляча партія «Право і справедливість» Качинського, чи переможе опозиційна «Громадянська коаліція» з Дональдом Туском. Деталі виборчого процесу у сусідній Польщі та чому в Україні теж чекають результатів цих виборів, розкажуть мої колеги.
  • А от в Україні проведення виборів під час війни позитивно сприймає лише 15% громадян. Про це свідчать результати опитування Центру Разумкова. То чи готується український політикум до виборів та чи будуть вони в умовах широкомасштабного вторгнення – розпитаємо у представників владної більшості.

Форум

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG