Доступність посилання

ТОП новини

«Італмас» – нова загроза? Угорщину не тримають в ЄС. «Сибірський батальйон» проти РФ?


  • «Газонокосарка» чи ні? Що відомо про новий російський дрон «Італмас»? Чи застосовує його Росія? Чим він небезпечний та як може змінити ситуацію на полі бою? Інтерв’ю з речником Повітряних сил ЗСУ Юрієм Ігнатом.

Про це та інше дивіться у програмі «Свобода.Ранок» о 9:01 на @Радіо Свобода:

  • Американський Інститут вивчення війни заявляє, що українські війська просунулися на південь від Бахмута і на захід Запорізької області. Чи так це насправді і у якому становищі російські сили на найгарячіших напрямках – чи підтягують підкріплення?
  • Скандальні заяви Орбана, у яких він порівняв членство Угорщини в ЄС з радянською окупацією, не залишились без уваги. Глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель нагадав прем’єр-міністру Угорщини, що ніхто не зобов’язує його країну бути членом Європейського союзу. Чи доцільно вважати, що після таких заяв ЄС на межі розколу та чи потребує союз реформування, зважаючи на події в Україні?
  • Вища освіта в Україні – на межі глобальних змін. Уряд пропонує парламенту подумати над тим, щоб оптимізувати систему вищої освіти. Наприклад, дозволити студентам, які навчаються за контрактом, самостійно регулювати термін навчання. Під питанням і заочна форма навчання, її можуть просто скасувати.

Форум

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG