Доступність посилання

ТОП новини

Зеленського змушують змінити курс війни: до чого схиляють Україну?


Фотоколаж
Фотоколаж

Видання The Economist вийшло із публікацією «Війна йде погано. Україна та її союзники повинні змінити курс», в якій автори пишуть про виникнення дедалі більшого розриву між прагненням багатьох українців до повної перемоги і виходу на кордони 1991 року та їхньою готовністю чи можливістю боротися за цю перемогу. Автори констатують, що війна на виснаження у довгостроковій перспективі – це неприпустимо.

Чи готові українці на поступки задля миру, та чи готовий до цього сам президент України Володимир Зеленський?

Про це дивіться у програмі «Свобода Live» на @Радіо Свобода:

Напередодні, 28 вересня, президент України Володимир Зеленський заявив, що повертається додому зі США, де отримав «повну підтримку стратегії наближення миру – миру завдяки силі».

«Дякую Конгресу Сполучених Штатів за незмінну двопартійну підтримку і бажання нам допомогти – допомогти виграти. Сенатори, члени Палати представників – всі, хто бачить, як багато можемо зробити разом. Ми отримали повну підтримку стратегії наближення миру – миру завдяки силі», – зазначив президент у відеозверненні

Глава держави також подякував всім, хто «допомагає зупиняти російський терор і хто розуміє, що лише силою можна примусити Росію поважати правила і дотримуватись базових документів світу».

Форум

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG