Доступність посилання

ТОП новини

Жорстокі зізнання «вагнерівців». Пригожина «зливають»? Бахмут: чому найманці заговорили


  • Російський проєкт Gulagu.net опублікував свідчення двох «вагнерівців», які зізналися в розстрілах понад 20 українських дітей та підлітків, а також підриві ями з понад 50 пораненими українськими полоненими та найманцями, які відмовилися виконувати накази. Вони розповіли на відео про розстріли, зачистки житлових будинків в Бахмуті та Соледарі. «Вагнерівці» акцентували на тому, що накази вбивати всіх йшли згори.

Про це дивіться у програмі «Свобода Live» о 20:00 на @Радіо Свобода:

  • Міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок заявила, що країни G7 мають переконати Володимира Путіна, що він не досягне своїх цілей у війні. Лідери країн G7 домовилися посилити контроль за дотриманням антиросійських санкцій і більш посилено реагувати на постачання зброї третіми країнами до РФ.
  • Що відбувається з імпортом українського зерна? В Єврокомісії заявили, що перебувають в контакті з державами-членами, які призупиняють імпорт української сільськогосподарської продукції, а також з українською владою, щоб сформувати чітке уявлення щодо ситуації. Переговори у Варшаві. Що далі?

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG