Доступність посилання

ТОП новини

Росія взялася за Сумщину?


  • У Сумській області посилилися російські обстріли. З прикордонних населених пунктів евакуюють місцеве населення. Евакуація триває вже кілька днів – йдеться про населені пункти в Охтирському районі, кажуть в Нацполіції. Евакуюють людей в тому числі із Великої Писарівки, яку російські військові обстрілюють майже безперервно. Чи може Росія готуватися до прориву кордону на Сумщині? Чи мають зв’язок із цими подіями походи на Бєлгород російських добровольців?
  • The Telegraph пише, що через нестачу боєприпасів до кінця березня Україна може зіткнутися із тим, що в неї закінчаться ракети ППО для захисту своїх міст. За підрахунками видання, Україна зможе збивати лише одну з п’яти російських ракет. Російські ракети ще частіше атакуватимуть міста України?
  • Євросоюз засудив і не визнав вибори президента Росії на окупованих територіях України, йдеться у заяві ЄС. У Росії тим часом звітують про рекордну підтримку Путіна. Чи визнає Захід вибори в РФ нелегітимними? Чи спрацювала російська опозиція на руку Кремлю акціями в день виборів? Як далі діятиме Путін?

Про це дивіться у програмі «Свобода Live» на @Радіо Свобода:

Форум

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG